Sunday, December 30, 2012

instax 8


da jia hao !
nimen hao ma?
^_^

post kali ni ttg instax..dah lama sebenarnya teringin nak beli...tp rancang nak tangguhkan dulu sampai balik malaysia nnt...beli kat malaysia je plan asal...tetapi tiba-tiba ubah fikiran sebab kawan sekelas nampak instax tu dekat sega shopping plaza..oleh kerana hari ni cuti ..awa ajak kawan awa ,sue dan angie untuk g survey harga instax kat sini...sebelum tu awa dah survey dulu harga dya kalau beli online...dah compare harga kat sega tu ...finally decide to buy....
dapat harga yang sama dengan harga yang awa survey awal dulu kat internet...
kebetulan mama pun nak satu..jadi awa beli dua...satu warna putih dan satu warna kuning...sayangnya warna pink x ada stok...sedehh :'( dah berangan dari awal lagi nak beli warna pink...huhu...
x de rezeki..putih pun x pe la...
^_^



awa beli sekali dengan film dya...satu kotak 60 yuan..beli empat kotak ..corak filem yang berbeza...sangat comel !
cuba mintak tawar..tp x bole dah :(


yeahh...first gambar guna instax mini 8 !
size filem dya lebih kurang besar kad bank je...comel! ;)
laoban tu yang tangkapkan gamba kitaorang...

alhamdulillah !!...sangat happy dan puas hati dpt jugak instax ni..huhu...duk berangan lama dah nak ada satu....terima kasih mama !... heee ^_^

3 comments:

Iqa said...

comel :) iqa pun teringin nak satu.. hehe.. kalau 60 yuan tu harga kat msia berapa ringgit, awa?

nor azzwaa said...

hrGA filem dya 60 yuan mksdnya rm30 kita ;)

athirah junaidi said...

kat sega? siyes? nak beli gakkkkkk. sila guide saya.