Wednesday, September 5, 2012

Wut is your colour?

dulu-dulu masa zaman sekolah..kdg2 dekat skolah cikgu tnya ..warna kesukaan kita...masa tu awa jawab "entah".."semua wana"..huhu...masa tu x dpt nak figure out lg warna apa yang "match" ngan jiwa..haha...
semakin meningkat "tua"..makin tertarik dgn warna PINK..^_^..bg awa..warna pink tu nampak lembut dan comel..i cant list out 10 reason for it ..but ...its just dat..... i really love it !~..hehe...below ni antara bbrapa my pink "stuff" yg i really love....


 hp...

 lovely box...

for me ..lain orang ,lain citarasa ...so we should respect each other! ^_^...tak kira apa yang membezakan kita..mencari titik PERSAMAAN itu lebih baik daripada PERBEZAAN....ada terbaca dari satu web ni..katanya ciri-ciri orang yang gemar warna pink ni..
Warna Favorit Pink/ Merah MudaPenggemar warna pink adalah orang yang sensitif, ramah dan memiliki kepribadian yang manis. Ia sangat menyukai masa kanak-kanak yang menyenangkan dan menginginkan kehidupan yang romantis.
sejauh mana kebenarannya tidak diketahui ..huhu... walau agak terkena ttg part "sensitif" tu ..haha...
no matter wut..just be yourself..don't pretend to be someone that u think better than you are..because we can lie to others but not ourself.trust me.^_^

have a nice day ~

4 comments:

Che Rosliza Che mat said...

follow sini...

Yui Bieyna said...

kaler pink nie smstinya tomeyy !! tp kwn2 kt skolh x suke lah..huhuhu. saya suka jugak ! :)

Azzwaa said...

@Yui Bieynahuhu....besa la tu ...lain org lain warnanya...hehe... ^_^

Cintaku Tihani said...

cutenyer pink